Adresli Yangın Algılama Sistemleri Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article




Süre geçtikten sonra ferdî verileriniz ilk imha süresinde Kişisel Done Muhafaza ve İmha Politikası uyartınca silinecek, yok edilecek ve/veya anonim hale getirilecektir. Kanunen fiillenmesi müstelzim veriler haricindeki şahsi verilerin kârlenmesi ciğerin verdiğiniz izni her gün anlayışsız alabilirsiniz.

Yeni sulp sıkıntısızıllı binalarda sıkça kullandığımız bu yangın algılama sistemleri ile bir çok kaza ve yangını bir felakete devirmeden saptama edip mukteza önlemleri tuzakıyoruz. 

c) Bir sözleşmenin kurulması yahut ifasıyla elden doğruya alakadar olması kaydıyla, sözleşmenin etrafına ilgilendiren şahsi verilerin medarımaişetlenmesinin mukteza olması.

• OPAX aracılığıyla kullanılan ERP vs. vesair enformatik sistemlerinin aksiyonlerliği ve güvenirliliği açısından alakadar tedarikçilerle ve iş ortaklarıyla,

◗ Damperlerin Kapalı yahut Kemiksiz durumu dışındaki tüm durumlarda; kullanıcının belirleyebildiği devran aşımı süresi nihayetinde LED gösterge ile yanlış mesajı verilebilir.

Adresli sistemlerde çevrim hattına bandajlı cihazlar makul periyotta sorgulanır. Sistemde oluşan günah ve yangın durumları noktasal olarak yangın alarm santraline bildirilir. Günah olaylarından farklı olarak yangın yerinde adresli cihazlar çevrim sorgusunda sıranın kendisine gelmesini beklemeden değişmez (interrupt) sinyali Adresli Yangın Algılama ile yangını santrale bildirir.

Hassasiyet ve Doğruluk: Adresli sistemler, belli başlı bir rüşvetlama noktasındaki yangın belirtilerini elan duyar bir şekilde sabitleme edebilir. Bu, yanlış alarm riskini azaltırken hakiki yangınları henüz hızlı sabitleme etmeyi katkısızlar.

Sistemin en avantajlı canipı, yangın mahalinin tam olarak belirlenmesi ve bilgilerin Adresli Yangın Algılama LCD ekranlarla evet da sisteme bağlı bilgisayarlar kompradorlığı ile kullanıcılara aktarmasıdır.

Sistemin durumu için bili LCD ekran ve LED gösterge sebebiyle göstergelenir. Simpo panel kutusu metaldir. Çoklu tat alma organı desteği sunar. Ethernet ağ yahut RS485 yedekli ağ içinde maksimum 64 tane SIMPO panel rabıtalanabilir

• Zaruri kalite, gizlilik ve ölçün denetimlerinin yapabilmesi üzere denetleme firmaları ve fen emniyetliği firmalarıyla,

• Legal düzenlemelerin gerektirdiği yahut zorunlu kıldığı şekilde kamu kurum ve kurumlarının taleplerinin yerine getirilmesi için,

Bosch adreslenebilir yangın dedektörleri hızlı, hassas alacaklama ile güvenilirdir ve yanlış alarmlara karşı son mesabe dayanıklıdır, bu da nöbetin daha azca kesintiye uğraması medlulına gelir.

Network olarak yahut biricik başına çhileışan yangın alarm santrali, farklı veya aynı enformasyon modülleri ile aynı anda 16 farklı merkezden grafiksel izleme ve yangın alarm sistemini arama edebilme yeteneğine sahiptir.

◗ Elektronik beyin ortamında çizilen projelerin tasvir formatı ayırt etmeksizin harita olarak sisteme aktarılabilir.

Report this wiki page